Sophie's Raw | BLI ÅF
2053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2053,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Sälja Sophie’s Raw ekologiska raw food-glassar?

Vill du sälja Sophie’s Raw:s glassar? Kontakta vår distributör

 

Gården Direkt
Fållan 13
121 62 Johanneshov
08-51816090

order@gardendirekt.se
www.gardendirekt.se

 

Vill du nås oss gör du det på sophie@sophiesraw.com eller på 070-796 90 88.

 

Företagets huvudprodukt är handgjorda ekologiska raw food glassar. Målsättningen är att skapa mer miljövänliga, djuretiskt framställda samt goda och jämförelsevis nyttigare glassar. Alla glassar är eko-certifierade. Se vårt eko-certifikat här.

 

  • Alla ingredienser är ekologiska och för att vara en glassprodukt har Sophie’s Raw:s glassar orsakat ett mindre negativt avtryck på jorden såväl ur klimat- som naturresursperspektiv än traditonella glassar. De är djuretiskt framställda med tanke att ingen ko har fått sin kalv separerad efter födseln för att människan ska ha mjölken. Glassen innehåller inte heller ägg.
  • 1 kr per glass går oavkortat till Världsnaturfondens (WWF) klimatarbete i Arktis. WWF som är en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer, arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att bevara världens biologiska mångfald, verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt samt minska föroreningar och ohållbar konsumtion.
  • Glassarna innehåller inte mjölkprodukter, mjöl, gluten, tillsatt raffinerat socker, artificiella sötningsmedel eller andra ohälsosamma ingredienser. De är även fria från tillsatser, färgämnen och emulgeringsmedel.
  • Glassarna görs för hand med helt ekologiska ingredienser.
  • För hälsans skull har vi helt valt bort sötningsmedlet agave vilket används relativt omfattande i raw food-mat och bakverk. Läs varför här. Glassarna sötas istället med hela ekologiska dadlar med fibrer, antioxidanter och mikronäringsämnen intakta. Chokladöverdragen är sötade med små mängder förstklassig svensk ekologisk honung.