BLI ÅF

Bli återförsäljare

Vill du sälja Sophie’s Raw:s glassar? Kontakta Sophie Bohnstedt på sophie@sophiesraw.com alternativt på 0046 (0) 70 796 90 88.

 

Företagets huvudprodukt är handgjorda ekologiska raw food glassar. Målsättningen är att skapa mer miljövänliga, djuretiskt framställda samt goda och jämförelsevis nyttigare glassar. Alla glassar är eko-certifierade.

Ekocertifikat

Alla glassar är eko-certifierade.

Varför Sophie’s Raw?

  • Alla ingredienser är ekologiska och för att vara en glassprodukt har Sophie’s Raw:s glassar orsakat ett mindre negativt avtryck på jorden såväl ur klimat- som naturresursperspektiv än traditonella glassar. De är djuretiskt framställda med tanke att ingen ko har fått sin kalv separerad efter födseln för att människan ska ha mjölken. Glassen innehåller inte heller ägg.
  • 1 kr per glass går oavkortat till Världsnaturfondens (WWF) klimatarbete i Arktis. WWF som är en av världens ledande ideella naturvårdsorganisationer, arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att bevara världens biologiska mångfald, verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt samt minska föroreningar och ohållbar konsumtion.
  • Glassarna innehåller inte mjölkprodukter, mjöl, gluten, tillsatt raffinerat socker, artificiella sötningsmedel eller andra ohälsosamma ingredienser. De är även fria från tillsatser, färgämnen och emulgeringsmedel.
  • Glassarna görs för hand med helt ekologiska ingredienser.
  • För hälsans skull har vi helt valt bort sötningsmedlet agave vilket används relativt omfattande i raw food-mat och bakverk. Läs varför här. Glassarna sötas istället med hela ekologiska dadlar med fibrer, antioxidanter och mikronäringsämnen intakta. Chokladöverdragen är sötade med ekologiskt kokossocker.

Sophie's Raw har en tillfällig paus i produktionen men hoppas vara tillbaka snart. Följ oss på instagram.

X